Barion Pixel

ÉVADNYITÓ A HARLEKIN BÁBSZÍNHÁZBAN

2022. augusztus 22-én, hétfőn tartottuk évadnyitó társulati ülésünket, amelyen vendégként köszönthettük a fenntartó képviseletében Minczér Gábor alpolgármester urat. Az idei évadban 5 új bemutatóval várjuk a közönséget. Elsőként A hatodik pecsét című tantermi nevelési előadás kerül bemutatásra szeptember 20-án, Varsányi Péter rendezésében. Ezt követi majd október 28-án, a Kukorica János vitéz, avagy egy ősbemutató rejtélyei című zenés előadás, melyet Éry-Kovács András állít színre. November 11-én a Fehérlófiát (rendező: Szabó Attila), február 12-én pedig A háromágú tölgyfa tündérét mutatjuk be (rendező: Kovács Géza). Az évad utolsó bemutatója, április 16-án A padlás lesz: bábszínpadon elsőként kel életre a népszerű musical, Szűcs Réka rendezésében.

Az idei évadban 3 korosztálynak hirdetünk bérletet, a legkisebb óvodásoktól az általános iskolák felső tagozatáig. Továbbra is kínálunk előadásokat a középiskolásoknak és a felnőtt korosztálynak is.

A társulati ülésen Éry-Kovács András igazgató úr köszöntötte Bencze Mónika bábszínészt, aki 25. évadját kezdi a Harlekinben.